Rólunk

A szegedi vendéglátásban  Lugas névre keresztelt vendéglő már több évtizede jelen van. Kezdetben mint presszó-cukrászda működött nagy népszerűségnek örvendve.
 
Négy éve alakukt át melegkonyhás vendéglővé, s 2 éve üzemeltetjük  ezt a kertvárosi kisvendéglőt. Egy olyan vendéglőt álmodtunk, amely feleleveníti a méltatlanul elfeledett "kisvendéglős" hangulatot, ám mégis figyelembe veszi, s követi a mai kor igényeit.
 
Lugas Vendéglő
 
Az elmult időszakban folyamatos átalakuláson ment keresztül a vendéglő, s tart  még mindig, hogy vendégeink elégedetten mondhassák majd: jól éreztük  magunkat!
 
Belső termünkben 25 a külső teremben 15 vendéget tudunk fogadni, nyáron virágos terasz áll a rendelkezésre, ahol még 30 főt tudunk kiszolgálni.
 
Az étlapunk igen terjedelmes, s biztosra vesszük, hogy mindenki talál magának valami finomságot.
 
Földhöz ragadt árainkkal mindenki számára lehehetőséget nyújtunk,hogy betekintést nyerjen a gasztronómia világába, s elmerüljön benne ebben a rohanó világban.Engedje meg magának Őn is ezt a kis kikapcsolódást,s biztosak vagyunk benne,hogy a kis nyugalom, a finom ételek, a kedvesség megéri ennyit.
 
Vállaljuk családi, baráti, céges rendezvények, bankettek, osztálytalálkozók lebonyolítását mérsékelt áron.
 
Reméljük hamarosan találkozunk a Lugas alatt,s személyesen köszönthetjük Önt és családját,barátait!